Nicole: ” Toen ik Vesna ontmoette,  was in een nieuwe fase in mijn onderneming. Mijn uitstraling en kleding paste niet meer bij wie ik nu ben. Voor de ‘branding’ van mijn coachpraktijk, ben ik daarom op zoek gegaan naar iemand die mij daarmee kon helpen . En toen zag ik Vesna voorbijkomen op social media.

Ik zag hoe zij zich heel kleurrijk, vrolijk en prominent kleedt en presenteert. En dat doet ze vanuit haar hart. Dat trok mij enorm aan. Toen ben ik verder gaan kijken en zag wat voor mooie foto’s zij van anderen maakte en dacht: Dit wil ik ook! Na een kleuranalyse en shopsessie, hebben we een heerlijke ‘shoot’ gedaan in het bos.

Als ik de foto’s zie ,dan zie ik mezelf zoals ik nu ben en niet de grijze muis die ik hiervoor was. Ik straal in deze mooie kleuren-die mijn kwaliteiten als coach laten zien -in een omgeving die past bij die past bij mijn energie en wat ik wil uitstralen.”

 

Monika: “De leukste foto’s vind ik de foto’s waarop ik iets doe. Lekker de wind door mijn haren, op een plek die mij lief is – en ik kom lekker los. Dankzij Vesna heb ik kunnen ervaren welke stijl en aanpak bij mij past.En weet je, wat ook zo mooi is? Mijn ‘innerlijke rebel’ is weer naar voren aan het komen. “Het is het vrije, spontane kind dat ik was voor mijn 8e. En nu in mijn bedrijf wil ik weer die ‘rebel’ zijn: anders dan anders. ‘The Peaceful Rebel Doing Good’ is een omschrijving dat echt bij mij past. Al met al een heerlijke fotoshoot ervaring!”

 

Of wil je liever toch binnen? Dat kan natuurlijk ook!

Corien: “Echt genoten van de lente fotoshoot met Vesna Zuuring. Ik heb het ervaren als een heerlijke spontane shoot. Niet stijf poseren en ondertussen lekker kletsen. Heel bubbelig! Vesna is een zeer professionele fotograaf die een hele eigen stijl heeft maar ook kijkt naar wat past bij jou.  Wat Vesna anders maakt dan andere fotografen is dat ze ook naar de kleuren, kleding en interieurs kijkt en hoe jij hier het beste inpast. Er is een serie prachtige foto’s uitgekomen die ik voor website en p.r. kan gebruiken. Een fotoshoot met Vesna is dus echt een aanrader!”

Marjan:  Ik weet dat ik nooit mooi op foto’s sta…altijd zo geposeerd. Toch moest het er eens van komen. Vesna kwam, haalde mijn kamer overhoop, zette mij op de bank-want het rood en geel paste zo goed bij de kleuren van mijn outfit en mijn zonnige humeur- en begon te fotograferen.

Ik nam mij voor om constant te praten tegen Vesna. Het deed er niet toe wat ik vertelde, ik had er zoveel lol in dat er een heleboel leuke foto’s gemaakt zijn. Bij haar gaat het gewoon vanzelf. Zij stelt je helemaal op je gemak. Ik had niet kunnen denken zo spontaan en genietend op de foto te komen. Dank je wel Vesna.“

Herfst is de tijd van verandering. Een nieuw seizoen vraagt om een andere uitstraling. 

 

Een aangepaste ‘look’ en dito foto’s. Laat je imago niet afbladderen!!

Ga vol goede moed het najaar tegemoet

met een kleurrijke fotoshoot

De tarieven zijn exlusief 21% BTW en inclusief reiskosten voor de regio Amsterdam en Utrecht.

Dit aanbod is geldig t/m 15 december 2018.

Pin It on Pinterest

Share This