Vertel eens ondernemer… hoe was jouw 2018? Sloot je het jaar tevreden af of heb je het gevoel dat je er meer uit had kunnen halen?

Bedenk je dan eens of je wel genoeg in beeld bent met je bedrijf.  Ben je wel herkenbaar en kom je over als dé expert waar ze naar op zoek zijn? En laat je wel zien wat jou onderscheidend maakt ten opzichte van anderen die ongeveer hetzelfde doen als jij?

Ik zie teveel ondernemers die elkaar na-apen omdat ze denken dat de succesformule van de ander ook voor hun kan werken. Zo werkt het natuurlijk niet. Mensen kiezen voor jou, niet voor wat je verkoopt. Ze willen jou leren kennen en vertrouwen voordat ze met je in zee gaan.

People don’t buy products, they buy better versions of themselves

Ik ben benieuwd wat jouw ambities zijn voor 2019.

Misschien wil je meer gevraagd worden als spreker, events gaan organiseren, in de media komen, ondernemer van het jaar worden of ben je wel van plan een hele nieuwe weg inslaan. Kortom: meer mensen bereiken met wat jij gewoon het beste kan.

Een hele duidelijke nr. 1 positie krijgen in jouw markt waardoor je meer impact maakt, meer klanten kan aantrekken en rust en vrijheid in je onderneming en privé creëert.

Dit kun je makkelijker bereiken als je jezelf als eigen merk gaat presenteren. Door jezelf in beeld te laten brengen met de juiste kledingstijl, kleuren, foto’s, huisstijl en website die helemaal jouw boodschap uitstralen. Zodat je hele visuele plaatje naar buiten consistent en daardoor herkenbaar is. Hierdoor kom je ‘on top of mind’ bij jouw publiek. En dat is wat je wilt natuurlijk.

What do people think about you when you are not in the room?

Zo heb ik ook mijn bedrijf succesvol gemaakt. Jarenlang heb ik geworsteld als fotograaf. Maar door de juiste ‘niche’ te kiezen, mijn expertise uit te bouwen en mezelf helemaal vanuit mijn eigenheid te presenteren, heb ik mezelf als dé visual brand expert voor ondernemers -die zichtbare resultaten willen bereiken- op de kaart gezet.

Hi, ik ben Vesna Zuuring

De laatste 5 jaar heb ik in de rol van fotograaf, stylist en brand manager tientallen ondernemers mogen helpen met hun bedrijf smoel te geven met een zichtbaar resultaat en ik kijk er naar uit dit ook voor jou te doen.

Dus wat zeg je ervan? Ben je klaar om je eigen merk te worden en de harten van je klanten te veroveren? Laten we dan binnenkort een kennismakingsafspraak maken zodat 2018 jouw jaar van zichtbare resultaten wordt!

 

Vraag een Brand Strategie Sessie aan met Vesna Zuuring.

Pin It on Pinterest

Share This